home  |   kontakta oss
Website updated.
We've uploaded important information for the students.
Utlandspraktik students abroad 1. - Bakgrund 1999-2010. Utlandspraktiken startade 1999 vid Bromangymnasiet i Hudiksvall och är idag ett samarbete med nio skolor från åtta kommuner. Under dessa elva år har över 2000 gymnasielever praktiserat på 110 orter i nio olika europeiska länder.


Utlandspraktik students abroad 2. - Mål med utlandspraktik. Målsättningen med utlandspraktik är att förbättra elevernas språk- och kulturkunskaper och förstärka deras självförtroende och handlingskraft i internationella sammanhang.


Utlandspraktik students abroad 3. - Resultat. För de flesta deltagare har sommarpraktiken varit en vändpunkt i livet. Efter en månads praktik i en barnlägerverksamhet i Tyskland, ett vandrarhem i franska alperna eller ett miljöprojekt i Spanien har eleverna kommit hem med bättre språkkunskaper, och en kunskap om hur man arbetar och organiserar sin vardag i ett främmande land.

Man skall anmäla sitt intresse för utlandspraktik vid www.utlandspraktik.se
Eftersom informationen och stavningen från din anmälan användas för eventuella köp av flygbiljetter är det viktigt att de är korrekta.

 access the registration website
Utlandspraktik © 2015Privacy PolicyTerms Of Use