home  |   kontakta oss
Website updated.
We've uploaded important information for the students.

Utlandspraktik students abroad Hur mycket fickpengar man får beror på i vilket land man gör sin praktik. Summan är knutten till en EU schablon för internationella ungdomsvolontärer. En del skolor har bestämt att inte betala ut fickpengar till sina deltagare. Pengarna används istället för att skicka flera deltagare.

Fickpengarna skall användas för att täcka kringkostnader som uppstår under praktikmånaden.

Man får matpengar ifall maten inte serveras vid praktikplatsen. Det är meningen att man skall använda matpengarna att köpa mat i en affär och laga det i köket vid praktikplatsen.
Utlandspraktik students abroad 2. - Vad förväntas av dig som praktikant. Vid praktikplatserna förväntas det att praktikanten arbetar mellan sex och åtta timmar per dag med två lediga dagar per vecka. Man bör delta aktivt i verksamhetens arbetslag och integrera sig socialt med andra medarbetare. Viljan att vara delaktig och engagerad på arbetsplatsen är viktig. Man skall leva upp till praktikplatsens reglar och inte försätta sig i tråkigheter (överenskommelsen). När man är ledig från sitt arbete är man fri att göra som man vill.

Man skall anmäla sitt intresse för utlandspraktik vid www.utlandspraktik.se
Eftersom informationen och stavningen från din anmälan användas för eventuella köp av flygbiljetter är det viktigt att de är korrekta.

 access the registration website
Utlandspraktik © 2015 • Privacy PolicyTerms Of Use